„Očajna domaćica“, Eva Longorija napušta Ameriku i seli se u Španiju

Glumica Eva Longorija i njen suprug Pepe Baston, meksički biznismen, su tokom prethodne godine kupili kuću u Marbelji, a porodičnu vilu u Los Anđelesu odlučili su da prodaju. Kako su naveli preseljenje je privremeno zbog posla i školovanja zajedničkog sina Santjaga.

„Volim da boravim u Španiji jer tu državu obožavam. U tu zemlju sam se prvi put zaljubila pre 20 godina, kada sam prvi put posetila Marbelju. Od tada razmišljam da kupim nekretninu u ovom gradu“, rekla je Eva.

Dodaje da je u Marbelji pronašla dom iz snova.

„To je moja oaza i moj raj jer kada sam u Los Anđelesu puno radim i malo vremena ostaje za porodicu. Ritam je u Španiji mnogo sporiji“, rekla je glumica.

Eva nije prva glumica koja je napustila Los Anđeles. Penelope Kruz i Havijer Bardem vratili su se u Španiju kada su dobili prvo dete. Nedavno se u Španiju preselila i Amber Herd koja živi u Madridu. U Španiji žive i glumac Ričard Gir i njegova supruga Aleksandra Silva.

Veza Eve Longorije sa Španijom seže u istoriju njene porodice. Njeno prezime, Longorija, takođe je mesto u Belmonte de Miranda, u Asturiji, gde žive neki od njenih predaka.

„Posetila sam mesto Longoriju, da bih videla gde su živeli moji preci, jako mi se dopalo. Bila mi je čast da se upoznam sa istorijom moje porodice. Istorija je tako dobro dokumentovana, lepo je naučiti sve o njoj i učiniti je svojom“, rekla je je zvezda Očajnih domaćica, Eva Longorija, koja je prošle godine dobila titulu dame plemićkog korpusa Asturije u svom nedavnom intervjuu za časopis Hola.

(RTS)