Ljupkom porodičnom fotografijom princeza od Velsa čestitala suprugu rođendan 

„Srećan rođendan tata, svi te mnogo volimo. K.“ Ovako je Kejt Midlton čestitala suprugu Vilijamu 42. rođendan, porukom na zvaničnom Instagram profilu princa i princeze od Velsa, uz veselu porodičnu fotografiju, slikanu na plaži u Norfolku, tokom nedavnog odmora.

Na fotografiji, koju je Kejt slikala, su Vilijam i njihovo troje dece, Džordž, Šarlota i Lui, nasmejani, u skoku, visoko u vazduhu, držeći se za ruke.

Jedna od retkih neformalnih fotografija princa Vilijama ubrzo je pobrala simpatije hiljada pratilaca na toj društvenoj mreži,  ali je opet bilo komentara da je i ovog puta dorađivana fotošopom.

Britanski prestolonaslednik i njegova porodica prolaze kroz izuzetno izazovan period u životu,  budući da je i njegovoj supruzi Kejt i ocu, kralju Čarlsu pre nekoliko meseci dijagnostikovan karcinom i oboje su podvrgnuti terapiji.

Kralj se redovnim dužnostima, ali nešto smanjenog intenziteta, vratio krajem aprila, dok se Kejt tek pre nekoliko dana prvi put pojavila u javnosti tokom parade povodom kraljevog rođendana, posle šest meseci odsustva, što je izazvalo ogromnu pažnju medija u celom svetu.

(RTS)