Ključ uspeha Sofije Vergare: „Velike grudi i moje telo otvorili su mi sva vrata“

Od momenta kada se pojavila, govorilo se o njenom telu, i o tome šta Sofiji Vergari atraktivan izgled omogućava ili pak – onemogućava u svetu filma.

Osvrćući se prvo na uspeh Moderne porodice, rekla je: „Od prve epizode postala sam poznata širom sveta, ali ja sam Latinoamerikanka koja ne izgleda tako latino, ali ipak, nemam iste mogućnosti kao američki glumci”.

Htela je da dodatno pojasni svoje reči: „Ne žalim se, bila bih nezahvalna, uradila sam mnogo više u životu nego što sam sanjala, ali teže mi je da nađem uloge. Ne mogu da igram naučnika, ni sudiju na primer“.

Međutim, Sofija je bez problema priznala da su joj je njena fantastična građa i lepota oduvek pomagali: „Bilo bi apsurdno da to poreknem i da se osećam loše zbog svog izgleda. Naprotiv, zahvalna sam na tome. Ove velike grudi i moje telo su mi otvorili mnoga vrata. To je bio moj pasoš u svet sa 20 godina, kada sam počela kao model, ali danas imam 51 godinu i još uvek sam u tom svetu“.

Glumica je dodala da se u poslu i životu ne plaši rizika, i da je jedinstvena i po ličnosti koju nosi.

„Uvek sam bila oprezna, ali nisam se plašila, imam jaku ličnost. Ima žena koje su lepše, mlađe, zgodnije od mene i sa većim grudima… ali ja sam i dalje ona ista iznutra, a to je važno, i ono što ostaje“.

Vergara je rekla da se isticala još od rane mladosti, i da su u srednjoj školi „svi momci želeli da budu sa njom i u njenom društvu“.

„Od malih nogu znam koje su moje prednosti i koristim ih. Ali ako vidite samo moje grudi, onda je problem u vama“, zaključila je Sofija Vergara.

(RTS)