Hju Grant: Previše sam star, debeo i ružan, da bih nastavio da snimam romantične komedije

Dok je promovisao svoj najnoviji film Vonka, Grant je gostujući u emisiji Dru Barimor, pričao o karijeri roditeljstvu….

„Postao sam malo manje loš otkako sam dobio decu, oženio se, postao sam srećniji. Postao sam prestar, debeo i ružan da bih mogao da glumim u romantičnim komedijama“, rekao je glumac.

Hju Grant je otkrio da je verovatno završio sa snimanjem „slatkih uloga“, iako ih i dalje voli i poštuje.

Novi film o popularnom Viliju Vonku,u kome glumi Hju Grant je priča o ekranizaciji književnog lika iz romana „Čarli i fabrika čokolade” Roalda Dala. Glavnu ulogu igra Timoti Šalamet.

Godinama je glumac nosio titulu muškarca koji se nikada neće oženiti. Njegov nekonvencionalni pogled na monogamiju, afere, kratke veze, doprinosili su tituli večitog neženje. Delovalo je kao da se nikada neće skrasiti pored jedne žene.

U jednom od svojih intervjua istakao je da bi voleo da se oženi i ima decu, ali da to još ne shvata ozbiljno i danije došlo vreme za to. Skepticizam prema braku nije skrivao, nazivao ga je često „receptom za zajedničku bedu“. Smatrao je da kje uspešan samo ako je otvoren.

Inače, Hju Grant sa suprugom Anom, sa kojom se oženio 2018. godine ima troje dece, o kojima nikada nije pričao u javnosti, jer su roditelji odlučili da čuvaju njihovu privatnost privatnost kako bi deca mirno odrastala.

Glumac je otac petoro dece. Sa bivšom hostesom poularnog restorana ima devojčicu od 12 godina i sina od 9.

U nedavnom intervjuu za magazin Ljudi grant je u stilu svog britanskog humora rekao da je teško u 64. godini biti otac male dece, i dodao da mu uopšte nije zabavno.

(RTS)