Čuvena Samanta i 14 godina mlađi partner zasenili prisutne na reviji u Njujorku

Par se retko pojavljuje u javnosti, pa je privukao znatiželjne poglede posetilaca. Samanta je za događaj odabrala crni sako i mini haljinu, visoke potpetice, dok je njen partner takođe odabrao odelo u crnoj boji.

Par je pozirao fotografima držeći se za ruke. Samanta je još jednom pokazala svoj stil, šarm i neprolaznu lepotu u 67. godini.

„Za ženu u šezdesetim godinama, u kojima sam ja sada, najveći izazov je da ostane prirodna, kakva jeste, kako bi mogla da nastavi da radi. Idol mi je bila moja majka, koja me je naučila da se borim za sebe i da ne dopustim drugima da me kontrolšu. To je jedna od važnijih lekcija za mlade žene“, istakla je Samanta u svom intervjuu za Vog.

Glumica je svog partnera upoznala 2016. godine kada je snimala reklamu o zdravlju na Bi-Bi-Siju. Rasel Tomas je inženjer zvuka. Od tada su nerazdvojni i žive na relaciji Njujork – London – Kanada.

Iako su se zabavljali sedam godina, Katral i Tomas se drže prilično uzdržano kada su u pitanju javni nastupi. Međutim, glumica je opširno pričala o njihovoj razlici u godinama, napominjući da je „lako“ izlaziti sa Tomasom.

„Veoma mi je prijatno u njegovoj blizini“, rekla je u podkastu Moderna ljubav u junu 2023. „On je petarda. Ima opasan smisao za humor, i prijatan je za oči!”

Pre veze sa Tomasom, glumica se udavala tri puta.

Aleksandar Vang je kinesko-američki modni dizajner koji se sa 18 godina preselio u Njujork gde je pohađao Parsons školu za dizajn.

Posle dve godine obrazovanja na ovoj školi, 2005. godine odlučio je da pokrene sopstveni modni brend, koji su uglavnom činile kolekcije trikotaže.

(RTS)