Ćerka Siniše Mihajlovića čeka sina, zvaće se Leone Siniša

Siniša Mihajlović koji je preminuo u decembru 2022. od leukemije bio je izuzetno vezan za svoju prvu unuku Violante sa kojom se često pojavljivao na Instagramu.

U poznatoj televizijskoj emisiji TV kuće Medijaset, Verisimo, Sinišina ćerka Virdžinija je izjavila da do sada niko nije znao za trudnoću sem porodice i da je u četvrtom mesecu.

„Otkrila sam da sam trudna godinu dana nakon tatine smrti. Priznajem da je to bio težak momenat, od kada nema tate svaki put kada mi se desi nešto lepo ja dodam i malo tuge. Prva trudnoća je bila drugačija jer je tata baš tada bio van opasnosti i imali smo razlog za dvostruku radost. Ova druga trudnoća je različita ali sada mi je malo bolje. Imala sam sreće da vidim tatu u ulozi dede“, rekla je Virdžinija i dodala da joj je suprug, koji igra za fudbalski klub „Đenova“ i za koga se udala prošlog juna, petog januara poslao poruku u kojoj je napisao da je sanjao da drži u rukama bebu.

Bio je to san koji je predvideo trudnoću. Alesandro je bio jako vezan za Sinišu.

Sinišina druga ćerka je zajedno sa suprugom odlučila da sina nazove Leone Siniša (Lav Siniša).

Naime, u Italiji je običaj da se deci daju dva ili tri imena. Mediji podvlače da je ovo dirljiv gest dok je sama Virdžinija objasnila da je želela ime koje će na neki način biti vezano za njenog oca. Termin za rođenje dečaka je između 14. i 20. septembra, potvrdila je Virdžinija.

(RTS)