Test podsvesti: Izaberite jedan džačić i saznajte koju poruku vam mudri starac šalje za budućnost

Proučite poruku koju dobijete i verujte u sebe i svoje snove

Test koji je pred vama otkiva magiju izazova, a mudri starac pročitaće vam poruku iz „knjige mudrosti“, tačnije zaviriće u vašu podsvest i otkriti o čemu maštate, odnosno šta je vaš poklon u danima koji dolaze.

Čarobnjak vam nudi pet džačića sa poklonima, a na vama je samo da vođeni intuicijom izaberete jedan od njih i u nastavku pročitate šta vas očekuje.

1. Žuta

Poklon koji bi vas obradovao vezan je za materijalno blagostanje. Možda vas muče novčani problemi ili razmišljate o većoj sumi zahvaljujući kojoj biste mogli negde da otputujete ili da priuštite sebi nešto malo skuplje, o čemu već duže vreme maštate. U ovoj godini nećete imati problema sa finansijama, a već prvi mesec može da vam donese neočekivani dobitak.

2. Ljubičasta

Vi ste jednostavna osoba koja makar u ovom trenutku nema prevelika očekivanja. Ipak, u danima koji dolaze možete da očekujete veliko i lepo iznenađenje. Neke vaše stare i možda već zaboravljene želje će se ostvariti, a vama će se vratiti vera u bolje sutra. Ponovo ćete početi da maštate.

3. Ružičasta

Mudri starac poručuje da su u vašoj kesi radost i ljubav. Očekujete prijatne događaje u bliskoj budućnosti koji će transformisati vaš život. Letećete na krilima ljubavi u godini pred nama, a upravo to je ono što vam je bilo u podsvesti kad ste pogledali ilustraciju – želite da nekoga iskreno zavolite i da neko iskreno zavoli vas.

4. Narandžasta

Izabrali ste vreću sreće. Treba vam vremena da je otvorite. Podsvesno, imate mnogo planova na različitim životnim poljima i pitate se da li će svaki od tih planova biti uspešno realizovan ili bi od nekih ipak do daljeg trebalo da odustanete. Uložite energiju u ono što vam je na vrhu liste prioriteta – čim se to bude ostvarilo, dobićete snagu i volju da realizujete i ostale želje.

5. Plava

Podsvesno težite da dovedete svoj život u red i da konačno osetite harmoniju na svim poljima, posebno ako ste u prethodnom periodu bili prinuđeni da rešavate neke zaostale probleme u porodičnom okruženju koji su vam oduzimali vreme i energiju. Željni ste da se posvetite sebi i da sada vama drugi ugađaju, što će se i desiti ako ne budete skrivali šta vam je potrebno. Ne brinite, sreća će biti na vašoj strani, piše Telegraf.rs.