Hajde da otkrijemo šta znači kad nas svrbi desno stopalo, nije isto kao kad vas dlan zasvrbi!

Istina ili obično sujeverje

Teško da postoji neki deo našeg tela za koji se ne vezuje neko pozitivno ili negativno značenje…

To se odnosi na sva “igranja”, trzanja, pomeranja, svrab i slično.

Zato je zanmiljivo pogledati šta različita narodna verovanja kažu o tome šta znači kada vas zasvrbi desno stopalo.

Ako zanemarimo logična medicinska objašnjenja, kao što su suva koža. alergija ili atletsko stopalo, prelazimo u teritoriju “dubljih” značenja.

Ako vas svrbi desno stopalo, to znači da ste puni pozitivne energije. Spiritualno, levo stopalo se uglavnom smatra “negativnim” stopalom, što bi, u stvari, značilo da ako vas svrbi levo stopalo, to je simbol loših stvari koje dolaze. Desno stopalo, s druge strane, smatra se “pozitivnim” i povezano je sa dobrim i pozitivnim znakovima.

Svrab u desnom stopalu mogao bi da znači i da neko hoda preko mesta tvog večnog počinka ili da ćete vi uskoro hodati nekim nepoznatim putem. Desna strana tela je pozitivna, dok je leva negativna, što znači da kada osećate nešto na delovima tela koji se nalaze na desnoj strani, pozitivna energija je aktivirana.

Svrab stopala povezan je s hodanjem po nepoznatom terenu, što bi značilo da ako vas zasvrbi stopalo, uskoro ćete otići na neko novo mesto. To bi moglo da bude pravo, fizičko putovanje, poput odmora ili nove poslovne prilike. Kad osetite svrab baš u desnom stopalu, znači da vaše putovanje zahteva planiranje pa je važno da ne budte impulsivni u svojim izborima, nego da odlučujete racionalno i promišljeno.

Mesto gde vas svrbi stopalo je takođe važno. Ako vas svrbi gornji deo stopala, neko povezan s vašim putovanjem priča o vama, a ako vas svrbi donji deo stopala ili peta, to znači da će vam putovanje doneti dobro, gde god da vas odvede.

Biblijska značenja

Prema Bibliji, ako vas zasvrbi stopalo, to znači da ste spremni da živite na nekom novom mestu. Možda nemate specifičnu destinaciju na umu, ali tvoja stopala vam govore da je vreme da krenete dalje.

Značenje svraba desnog stopala u Turskoj

U Turskoj, svrab desnog stopala je znak sreće. Ako vas desno stopalo zasvrbi pre početka nekog novog perioda u životu, to znači da vas očekuju dobre stvari, kao i da ćete na novom putovanju biti uspešni!

(Krstarica)