Avionom na posao? Ovoj devojci se to više isplati nego da plaća kiriju!

Svake sedmice jedan dan Sofija putuje oko 4-5 sati iz Južne Karoline u Nju Džerzi na letnju praksu koja traje 10 nedelja.

Tik-tokerka Sofija Ćelentano iz Južne Karoline na svoje stažiranje u Nju Džerzi putuje ni manje ni više avionom svake nedelje. Mnogi njeni pratioci pitali su se zbog čega se jednostavno ne preseli u Nju Džerzi, nego troši toliko novca na putovanje avionom.

Ona je sada objavila snimak u kome je objasnila zbog čega na stažiranje putuje avionom.

Svake sedmice jedan dan Sofija putuje oko 4-5 sati iz Južne Karoline u Nju Džerzi na letnju praksu koja traje 10 nedelja.

„Nije mi se finansijski isplatilo da iznajmim stan u blizini kancelarije u kojoj radim, pa sam odlučila da se jednom nedeljno budim oko četiri sata ujutru i odlazim do aerodroma. U avionu imam dovoljno vremena da se našminkam“, rekla je Sofija.

Navodi da vožnja od aerodroma do kancelarije traje oko 45 minuta. Radno vreme je od 9 sati i ona stiže bez problema.

„Moje stažiranje je plaćeno, pa je ovaj način odlaska na posao bio moja ideja, jer mi se isplati da od plate platim avion, a ne skup stan“, rekla je Sofija Ćelentano.

Video koji je ona postavila na mreže sakupio je oko 130 hiljada lajkova, a pregledan je 1,4 miliona puta.

@sophiacelentano48

Some of y’all asked for a short version of the commuting vlogs w timestamps so here we go😚 #fyp #foryou #commuter #supercommuter #intern #corporateintern #commutingintern #marketingintern #commutingbyplane

♬ Oogum Boogum Song – Brenton Wood

(Krstarica)