„LAV premijum“ na Ukus festu od 13. maja

Posetioci „Ukus festa“ moći će da probaju nezaboravne arome i da uživaju u degustacijama i kupovini najukusnijih sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, domaćih sokova, koji će upotpuniti savršenstvo doživljaja. Slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih  kobasica, slasnih čvaraka. Posle dobrog zalogaja, sve teče lagano uz čašu kvalitetnog piva. Biće predstavljeni i domaći kolači, čokolade tradicionalni džemov i tako dalje.

Maštu razigranih ukusa zagolicaće polutvrdi dimljeni sir sa pistaćima, orasima, suvom šljivom i aronijom, zatim maslinovo ulje aromatizovano ljutom paprikom i belim lukom, hladno ceđeno ulje od bundeve i maka, sušeni paradajz u maslinovom ulju. Nezaobilazni su i beskvasni voćni hleb, ali i vino.

Šta se bolje slaže uz dimljene sireve, pršutu, čvarke i pikantnu hranu nego pivo. Zato će ovu manifestaciju savršeno upotpuniti i „LAV premijum“ pivo, koje je deo ovogodišnjeg „Ukus festa“. Svi punoletni posetioci će imati priliku da probaju vrhunsko pivo na koje je kompanija „Karlsberg“ izuzetno ponosna.

U ovaj proizvod uloženo je 100 odsto znanja, požrtvovanosti i ljubavi, što zajedno sa njihovim glavnim adutom – 100 odsto ječmenog slada u pivu, dovodi do toga da „LAV premijum“ zaista bude primećen kao nešto posebno na tržištu. 

U bogatom programu festivala, biće održan panel na temu „Za korak ispred – za bezbednu i kvalitetnu hranu”, ali i brojne radionice i predavanja popularnih blogera, koji će predstaviti svoje kulinarsko umeće i preneti svoje znanje u spremanju integralnih peciva na najjednostavniji način. Saznaćete i kako iskoristiti sve ono što nam pčele daruju,  kroz radionicu.

Priznanja, Najbolji ukus Srbije, specijalni žiri dodeliće najboljim proizvođačima hrane i pića u devet različitih kategorija, kao i za najbolju inovaciju u proizvodnji. 

Takođe, žiri će proglasiti i najboljeg proizvođača meda kao i organski proizvod.

Svoje glasove daće i posetioci koji će direktno proglasiti Gran-pri festivala.

Proglašenje pobednika je u 17 sati.

Sponzor manifestacije je „LAV premijum“ pivo.

Posetioci će biti nagrađeni, jer ih očekuju brojna iznenađenja i pokloni. „Ukus fest“ u „Metropol palas“ hotelu biće otvoren od 11.00 do 20.00 časova, a ulaz je besplatan.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike