Dejana Bačko – devojka sa krilima za volanom, a sprema se i za skok iz aviona

U emisiji „Sat“ Dejana Bačko po stazi „Navak“ provozala je domaćina emisije Mladena Alvirovića i u razgovoru se predstavila.

„Polaganje vozačkog ispita bila je moja velika želja. Zakonskih prepreka nije bilo da se vožnja položi. Zvala sam sve auto škole u Novom Sadu i jedna škola mi je omogućila da taj ispit položim, ako imam svoj auto. Pomogao mi je moj prijatelj instruktor, koji je bio hrabar“, rekla je Dejana.

Ističe da je policajac na polaganju vozačkog ispita pitao da li može da vozi i polaže, što je ona i potvrdila, i dodao da je to nesvakidašnji slučaj.

Kako je Dejana navela, policajac joj je na ispitu rekao: „Sve je prošlo kako treba, dobar si vozač, ništa ti nisam poklonio, imala si tri greške, budi pažljiv vozač“.

„Trenirala sam tekvondo, 2016. godine sam počela sa karijerom, 2019. godine sam postala evropski i svetski prvak u paratekvondu. Volim život i kažem da se jednom živi. Slikam od svoje pete godine, to mi je prva ljubav. Završila sam Akademiju slikarstva u Novom Sadu. Ostvarila sam sve svoje ciljeve, ostvarila sam se i kao majka. Zahvalna sam Bogu na svemu, imam ćerku od godinu dana“, rekla je Dejana Bačko i zaključila:

„Poručila bih svima da treba imati volju i želju koju želiš da ostvariš. Ostao mi je još skok iz aviona.“

(RTS)