Tramp: Bajden bi mogao da nas uvuče u treći svetski rat

„Naša zemlja je u haosu. Naše granice su otvorene i nesigurne. Devet meseci je dug period. Postoje dobre šanse da u tom periodu dođe do trećeg svetskog rata jer imamo nekoga ko ne radi svoj posao kako treba“, rekao je Donald Tramp u intervjuu za Foks njuz.

Dodao je da je Bajden „nesposoban i najgori predsednik u istoriji Sjedinjenih Država“.

„To svi znaju“, istakao je Tramp.

Komentarišući to što je Bajden nedavno dobio podršku sindikata radnika u auto-industriji, Tramp je poručio da, kako je rekao, više neće biti radnika u auto-industriji u SAD, već će „sve to otići u Kinu i druge zemlje“.

On je istakao da bi, ako ponovo postane predsednik, uveo carine na robu koja se uvozi iz Kine, dodavši da bi one mogle da iznose i više od 60 procenata.

„Moramo to da uradimo“, rekao je Tramp.

Bivši predsednik SAD upozorio je i na razvoj veštačke inteligencije, rekavši da je to „zastrašujuće“.

„Pre neki dan sam video kako su napravili lažan snimak na kom govorim o nekom proizvodu. Ne možete ni da primetite razliku. Mora nešto da se učini u vezi sa tim, i to brzo“, poručio je Tramp.

On je upozorio da bi tehnologija veštačke inteligencije mogla da bude zloupotrebljena na razne načine, uključujući ratove, dodavši da je napredak u razvoju te tehnologije „ogroman problem“.

(RTS)


Ostavite komentar