Teniski reprezentativci posetili decu u SOS selu u Kraljevu

Za decu SOS sela, druženje sa teniserima, uz mnogo osmeha, poklona i radosti, učinili su poslednji dan januara posebnim. Autogrami, crteži i makete za tenisere, ali i poklon za decu dečijeg sela, dres sa potpisima tenisera.

“Došli smo da se družimo sa decom, da ih upoznamo, da podelimo poklone i da ih pozovemo naravno da dođu, da navijaju za nas. Igramo po treći put ovde u Kraljevu, do sada smo imali puno uspeha,t ako da, eto, nadam se da će i oni moći da uživaju u našoj pobedi na kraju, i eto da ćemo zajedno slaviti”, kaže Viktor Troicki, selektor teniske reprezentacije Srbije.

“Ovakve posete su veoma značajne za decu, oni se posebno raduju ne samo što će imati priliku da upoznaju poznate sportiste, i da uzmu autograme, nego i u tome što dosta doprinosi negde i poboljšanju njihovog samopouzdanjai slike o sebi. Podstičemo decu na bavljenje sportom, jer znamo koliko je sport značajan u stvari za razvoj dece”, navodi Biljana Zorić Dimić, direktorka SOS dečijeg sela Kraljevo.

Na kraju druženja tenisera i dece u dečijem selu, predstavnici hotela iz Vrnjačke banje, u kom su smeštni reprezentativci, predali su poklone mališanima.

(RTS)


Ostavite komentar