Vučić sa Micotakisom: Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije

Aleksandar Vučić je objavio fotografiju sa grčkim premijerom Kirjakisom Micotakisom ispred gola.

„Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. Kirjakos i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog“, napisao je Vučić na instagram nalogu Budućnostsrbijeav.

Premijer Grčke doputovao je večeras u radnu posetu Srbiji, a na Aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao ga je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Ivica Dačić je poručio da će poseta Kirjakosa Micotakisa doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa i dati dodatni impuls razvoju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

“Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa i dati dodatni impuls razvoju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa“, napisao je Dačić na svom nalogu na mreži Instagram.

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji, Privredna komora Srbije će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, a u uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati “Srbija“, učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Micotakis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

(RTS)


Ostavite komentar