Vučić: Danas sa Dodikom i Porfirijem, a u sredu ili četvrtak idem u Brisel

Predsednik Vučić je medijima u Inđiji gde je prisustvovao polaganju kamena temeljca nove fabrike japanske kompanije „Šoji“ rekao da će danas imati sastanak sa Miloradom Dodikom.

„Verujem da će nam se u nekom trenutku u neformalnom delu priključiti i patrijarh srpski gospodin Porfirije“, rekao je Vučić.

Dodao je da će biti mnogo važnih sastanaka.

„U četvrtak, mislim, sredu i četvrtak, valjda idemo u Brisel. Imamo taj samit za nuklearnu energiju, biće mnogo evropskih i svetskih lidera, svi evropski zvaničnici, tako da će to biti prilika za dodatno značajne sastanke za sve nas“, rekao je Vučić.

„Nisu pažljivo slušali, nikakve predaje KiM neće biti“

Predsednik Vučić je povodom napisa Slobodne Bosne da je predao KiM, rekao da može samo da kaže da oni nisu pažljivo slušali šta je govorio.

On je na pitanje novinara u Inđiji rekao da je površnost nešto što ne želi da spočitava ni ekstremistima i da veruje da su oni želeli nešto da prenesu.

„Suština je da predaje neće biti niti će dobiti zeleno svetlo ako hoće nešto na silu da prevedu. To je rezultat površnosti nečega što nisu pažljivo slušali“, rekao je Vučić.

(RTS)