Predsednik Vučić odgovorio na Kurtijeve i Svečljine optužbe

Predsednik Aleksandar Vučić je reagovao na optužbe ministra policije privremenih prištinskih institucija Dželjalja Svečlje na račun njegovog sina Danila.

“Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše mete. Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN“, napisao je Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Predsednik Srbije je podsetio da su ranije tzv. kosovske bezbednosne snage zaustavile njegovog sina Danila i tražile mu da skine majicu. 

„Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako, junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišeš srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan“, dodao je Vučić.

Svečlja je ranije danas na svom nalogu na Fejsbuku objavio, kako je naveo, “nove dokaze o povezanosti Srbije sa događajima u Banjskoj“, i to tako što je doveo u vezu Danila Vučića sa napadima.

Sa napadom ga povezuju preko čoveka koji je, navodno, bio u Banjskoj iako za to ne daju dokaze.

(RTS)


Ostavite komentar