Naprednjaci i socijalisti sa penzionerima na Čukarici o predstojećim izborima

Ana Brnabić je rekla da je do kraja godine bilo planirano jedno povećanje penzija, ali da je predsednik Aleksandar Vučić eksplicitno tražio da se pronađe rešenje i da budu dva povećanja.

„Takođe, na molbu predsednika Aleksandra Vučića, ovoga puta na izbore idemo u najširoj koaliciji sa svima onima kojima je Srbija na prvom mestu, koji veruju u stabilnost i jedinstvo naroda kada je najteže i kada se suočavamo sa najvećim pritiscima na našu zemlju. Idemo kako bi, ne samo odneli ubedljivu pobedu, nego kako bi pokazali da političke razlike nisu bitne i da zajedno činimo političku branu svim neprijateljima Srbije“, poručila je Brnabićeva.

Darija Kisić je zahvalila najstarijim sugrađanima što su uvek uz svoju zemlju.

„Uz njihovu podršku, na krilima njihovog znanja i iskustva, uz njihove dragocene savete, nastavljamo dalje putem razvoja i prosperiteta našeg Beograda i naše Srbije. U Beogradu smo u decembru pobedili, pobedićemo i na predstojećim izborima, još ubedljivije, za našu decu, za mlade, za naše stare, da svi građani još bolje žive“, rekla je Kisićeva.

Nikodijević je rekao da duguju iskrenu zahvalnost najstarijim sugrađanima za podršku koju daju godinama unazad.

„Zahvaljujući njima, njihovom razumevanju i istrajnosti uspeli smo da stvorimo ekonomski stabilnu i jaku državu. Zato je danas naša obaveza da se još jače borimo za bolji materijalni položaj najstarijih, da vodimo brigu o svakom ugroženom čoveku i pružimo neophodnu podršku svakom čoveku kojem je potrebna pomoć države“, naglasio je Nikodijević.

(RTS)