Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Dačić

Ivica Dačić je poručio da će poseta Kirjakosa Micotakisa doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa i dati dodatni impuls razvoju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

“Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa i dati dodatni impuls razvoju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa“, napisao je Dačić na svom nalogu na mreži Instagram.

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, a u uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati “Srbija“, učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vućić i Micotakis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

(RTS)


Ostavite komentar