Manojlović: Opozicija u Novom Sadu je bila pametnija

„Juče smo bili u Novom Sadu i znam da postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad. Za građane ćemo videti nakon izbora, ali ja sam rekao da je u Novom Sadu pametnija opozicija, jer se tamo nisu razdvojili i svi jedinstveno, sve opozicione stranke, izlaze na izbore. Hajde da i mi u Beogradu uradimo nešto zajedno“, poručio je Manojlović.

On je pozvao sve da izađu na izbore i da glasaju za listu „Ja sam Beograd – Kreni promeni“, a ako im ne odgovora, kako je rekao, „imate ostale liste“. Manojlović je naveo i da je važno da bude velika izlaznost, jer se samo tako može sprečiti, kako je rekao, „krađa izbora“.

Na skupu se obratio i jedan od članova ekspertskog tima „Kreni promeni“ Aleksandar Anđelković, a tokom njegovog obraćanja je neko od okupljenih gađao binu jajima.

Manojlović je ocenio da je te ljude „neko naterao da to urade“ i da ih ne krivi, dodajući da se moraju stvoriti grad i država i za njih i da ih „više niko neće terati u sukobe“.

Anđelković je izneo tvrdnju da je Beograd postao „ekološka crna tačka“, a da je njihov cilj da se to promeni i posebno pomenuo zaštitu reka. Saobraćaj je tokom konvencije izborne liste „Kreni promeni“ na Terazijama bio obustavljen.

(RTS)