Lučić: Istina pobedila, nastavak rada MTS na KiM od ogromnog značaja

Vladimir Lučić je, kaže, zadovoljan tom odlukom, koja, kako je istakao, potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS d.o.o u skladu sa vladavinom prava, saopšteno je iz “Telekoma Srbija“.

Lučić je poručio da je ovo samo početak u daljem radu i razvoju MTS d.o.o, „koja će sigurno postati lider kvalitetom i raznovrsnošću svojih usluga“.

„Posebno želim da zahvalim predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ostalim predstavnicima naših institucija na svom mukotrpnom radu, posvećenosti i zalaganju tokom ovog izuzetno teškog postupka. Takođe, veliko hvala dugujemo predstavnicima međunarodne zajednice i svim akterima dobre volje koji su bili od neizmerne pomoći da u ovom slučaju pravo i pravda pobede“, naglasio je Lučić.

U saopštenju se podseća da su prištinski organi danas usvojili žalbu MTS d.o.o. na prethodnu odluku o brisanju iz registra privrednih društava i ta ćerka firma Telekoma Srbija nastavlja da bude uredno upisana i da i dalje normalno posluje.

Navodi se da je Agenciji za privredne registre u Prištini (ARBK) naloženo da sve izmene i podatke u registru ponovo sagleda uz strogo poštovanje Briselskog sporazuma i drugih merodavnih propisa.

(RTS)


Ostavite komentar