Brnabić: Rezolucije dođu i prođu – nije ovo prva, a neće biti ni poslednja

Premijerka Ana Brnabić reagovala je na društvenoj mreži Iks povodom današnjeg obraćanja predstavnika „Srbije protiv nasilja“ na panelu u Evropskom parlamentu u Strazburu.

„Rezolucije dođu i prođu, nije ova prva, neće biti ni poslednja, ali će večno ostati zapisano da su u Srbiji postojale političke stranke i ljudi koji su sami tražili ukidanje suvereniteta sopstvene zemlje“, objavila je premijerka Srbije Ana Brnabić povodom usvajanja Rezolucije Evropskog parlamenta o Srbiji.

Ana Brnabić je na Iksu objavila izjavu poslanice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić koja je je pozvala poslanike Evropskog parlamenta „da podrže zahteve proevropske opozicije da se pošalje misija koja bi istražila sve te nepravilnosti i da se izdaju preporuke koje bi i vlast i opozicija morale da ispune“.

„Radomir Lazović: Ne želim da krijem, nama je drago zbog ovoga što se desilo, jer ovakvoj rezoluciji smo se nadali“, citirala je Ana Brnabić.

Osnivač Pokreta socijalista i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin ocenio je da Evropski parlament nema ni moralno ni političko pravo da komentariše bilo šta u Srbiji.

(RTS)


Ostavite komentar