Andrijana Micić: Mlađem sinu Mihajlu kosovski policajci polomili ključnu kost

Andrijana Micić rekla je da ne zna da li je njenim sinovima određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati.  

Tvrdi da njena deca nikoga nisu napala niti povredila. “Deca nikoga nisu povredila. Nikog. Pritom samo je Mihajlo povređen. On nije mogao nikog da udari kad su već njega hapsili i stavljali mu lisice na ruke, a Andriju su odgurnuli”, priča Andrijana.

Objašnjava da je Mihajlo u malo lošijem stanju zato što mu je polomljena ključna kost i nekoliko rebara. Dodaje da je Mihajlo dobio udarac u predelu rebara i da su mu odrana mu kada su ga policajci „brutalno bacili na pod“.

Dodaje da je Andrija inače bolestan, da ima visok krvni pritisak, a da je pritom i astmatičar.

„Andrija je sinoć hospitalizovan u bolnici u Lapljem Selu, a Mihajlo se nalazi u bolnici ovde. Što se tiče policajaca, nisu hteli nikako da sa nama pričaju”, navodi Andrijana Micić.

Njena sestra, tetka pretučenih mladića, Jelena Todorović kaže da nije bilo nikakve potrebe za silom i nasiljem jer su momci samo zatražili da im se kazna napiše na srpskom jeziku, jer albanski ne razumeju.

“Da se onako ponašaju policajci, ovo nije ni prvi slučaj, a bojim se neće biti ni poslednji ukoliko neko ne reaguje. Ovim putem apelujem i na sve da stanete uz nas, da budete naša podrška, da nam pomognete koliko možete”, dodaje ona.

Trojica policajaca su sinoć, na očigled meštana Gračanice, pretukli Andriju i Mihajla Micića. Nekoliko očevidaca je izjavilo da mladići nisu bili bahati, nisu provocirali i nisu napali policajce. 

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike