Tužilaštvo traži pritvor za šestoricu osumnjičenih za ubistvo muškarca u Mladenovcu

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, izuzev M. J. koji je izneo odbranu, navodi se u saopštenju tužilaštva. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da svim osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, a B. P. i zbog opasnosti od bekstva. 

Osumnjičenima M. P., B. P., M. J., D. S., M. S. i S. S., naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavlja krivično delo “teško ubistvo u saizvršilaštvu“.

Sumnja se da su oni 28. avgusta ove godine oko 23.30 časova u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, ušlu u verbalnu raspravu sa D. A. jer mu u više navrata nisu dozvolili da naruči pesmu od muzičara, dok je on sedeo u društvu sina i bratanca.

Ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na D. A., kojeg su tukli pesnicama i nogama, kao i pivskom flašom, usled čega je on pao na pod.  Kada je sin prišao da mu pomogne osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca.

D. A. je preminuo na licu mesta, a osimnjičeni su napustili lokal, ali su ubrzo uhapšeni.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike