Tri nerazjašnjene smrti na dve kragujevačke adrese – sledi obdukcija sva tri tela

U Kragujevcu je sinoć u jednom stanu u naselju Bubanj pronađeno beživotno telo žene. Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju.

Nakon toga, u naselju Vašarište pronađeno je beživotno telo muškarca, za koje je, takođe, kragujevačko Više javno tužilaštvo naložilo obdukciju.

Osim dva pronađena beživotna tela u dva stana u Kragujevcu, u Univerzitetskom kliničkom centru u tom gradu preminula je muška osoba iz stana u naselju Bubanj u kojem je prethodno pronađeno telo žene.

Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju sva tri tela.

U kragujevačkom naselju Bubanj sinoć je oko 19:30 časova u stanu pronađeno telo žene, identifikovano kao K.M., rođena 1940. godine. U istom stanu je pronađen i njen sin K.S, rođen 1959. godine, koga je hitna pomoć posle reanimacije, odvezla u Univerzitetski klinički centar Kragujevac gde je ubrzo preminuo.

Takođe, juče u 20:25 časova dežurni javni tužilac je obavešten da je policija izašla na lice mesta, nakon što je NN osoba telefonom zatražila pomoć policije, u naselju Vašarište. U porodičnoj kući zatečeno je beživotno telo muškog pola V.P., rođen 1968. godine. U kući su se nalazili roditelji preminulog i brat. Nakon toga je izvršen uviđaj.

Dežurni javni tužilac je izdao naredbu za obdukciju sva tri tela i naložio da se prikupe obaveštenja i dokazi, i utvrde sve okolnosti oba tragična slučaja.

Utvrđuju se sve činjenice i okolnosti oba tragična slučaja.

(RTS)