Hapšenja u Boru i Zrenjaninu zbog zbog nelegalnog oružja

Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj osumnjičeni boravi pronašla i oduzela gasni pištolj, više komada kapisli za čaure za lovačku pušku, veću količinu olova za čaure za lovačku pušku, više zrna vatrenog oružja različitog kalibra i samostrel sa 4 pripadajuće strele.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca u ovom gradu, uhapsili su S. D. (1961) iz okoline Sečnja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, policija je pronašla i oduzela jedan revolver, 20 metaka za revolver i 158 patrona za lovačku pušku. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike