ProCredit keš kredit – fiksna rata, jednocifrena kamatna stopa, a može i bez dolaska u banku

Ono što izdvaja ponudu keš kredita koju ove zime građanima nudi ProCredit banka jeste, pre svega, privlačna kamatna stopa: 9 odsto NKS, odnosno 9.53 odsto NKS, uz fiksnu mesečnu ratu. Sa fiksnom ratom nema iznenađenja tokom čitavog perioda otplate. Znate na čemu ste i možete da se opustite.

Ono što ProCredit banka nudi klijentima kao posebnu pogodnost je ušteda vremena. Šta to znači? Da za keš kredit do 600.000 dinara ne morate uopšte da dolazite u banku, nego ceo proces završavate onlajn.

Da bismo ilustrovali sjajne uslove koje ova banka nudi kada su keš pozajmice u pitanju dajemo vam konkretan primer: uzmeš 200.000 dinara, a za godinu dana vratiš samo 210.000 dinara.

Namena kredita je samo vaša odluka, jer jednim kreditom pokrivate sve vaše aktuelne potrebe: od renoviranja stana, kupovine aparata za domaćinstvo, plaćanja školarine, ulaganja u bilo šta što vama znači i može da vam popravi kvalitet života, ili vam, pak, može pomoći da refinansirate postojeća dugovanja, ali po značajno boljim uslovima.

Reperezentativne primere za povoljne keš kredite ProCredit banke možete pronaći na njihovom sajtu, ili se raspitati kod savetnika koji vas čekaju u ekspoziturama banke.

(RTS)


Ostavite komentar