Miloš Vuksanović – novi direktor kompanije „Šnajder elektrik“

Miloš Vuksanović je deo kompanije „Šnajder elektrik“ skoro 20 godina gde je radeći na različitim pozicijama, od upravljanja proizvodima za industrijsku kontrolu, praćenja partnera i koordinaciju na tržištu, direktora prodaje kanala i direktora prodaje komercijalne i industrijske zgrade imao značajnu ulogu u dosadašnjem uspehu kompanije na domaćem tržištu.

Imenovanje Miloša Vuksanovića predstavlja potvrdu kompanije „Šnajder elektrik“ vrednovanju i unapređenju talenata iz sopstvenih redova. Ova odluka odražava duboko ukorenjenu kulturu kompanije koja prepoznaje važnost razvoja svojih zaposlenih i priznanje njihovih doprinosa.

„Počastvovan sam zbog preuzimanja uloge direktora „Šnajder elektrika“ za region Srbije i Crne Gore. Kao neko ko je već skoro dve decenije deo ovog sistema, pouzdano znam da Šnajder elektrik ima ključnu ulogu u oblikovanju energetske budućnosti ovog regiona. Siguran sam da ću u novoj ulozi moći da doprinesem daljoj saradnji s našim partnerima, klijentima i zaposlenima kako bismo zajedno nastavili da nižemo izvanredne timske rezultate. Ostajemo posvećeni lokalnom tržištu, proširivanju portfolija usluga i proizvoda, i poslovnih inicijativa kako bismo dodatno podržali potrebe naših klijenata, kao i ekonomski rast zemlje kroz jačanje partnerskih odnosa i povećanje broja radnih mesta“, izjavio je Vuksanović povodom imenovanja na mesto direktora.

Miloš Vuksanović na novu dužnost stupa od 1. marta 2024. godine i na toj poziciji će zameniti Kseniju Karić, koja je poslednje četiri godine vodila kompaniju u Srbiji i Crnoj Gori.

 

(RTS)