Valjevac u igri „Uzmi račun i pobedi“ dobio stan u Beogradu – iako je marljivo slao račune, kaže da je reč o čudu

Sa nevericom je Valjevac Slobodan Novaković premotavao izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, u kojoj je baš on bio srećni dobitnik dvosobnog stana u Beogradu. Objasnio je – verovatnoća za dobitak je veoma mala kada je u finišu u igri bilo 53 miliona kodova.

„Gledao sam, nisam mogao da verujem. Baš je bilo uzbuđenje veliko, ali, eto, desilo se. Šta da kažem – da kažem ljudima samo da igraju i da su čuda moguća“, rekao je Slobodan Novaković iz Valjeva.

Izvučen je Slobodanov račun sa iznosom od 483 dinara, ali za srećni dobitak, kaže, zaista se potrudio.

„Prilično uporan sam bio, imao sam pomagače. Njima se sad ovim putem zahvaljujem, odužiću se, naravno. Malo preko 1.500 računa sam poslao i, eto, upornost se isplatila“, kaže Slobodan Novaković.

Za prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun“ skenirano je 44.744.367 fiskalnih i slip računa. A kada se čudo desi, srećni dobitnik lako dođe do ideje šta činiti sa novim stanom.

“Prva pomisao – imam sina koji je dobar đak. Njemu je to, ako želi da nastavi školovanje. To je njegovo, nek uživa, uči”, rekao je srećni Valjevac.

Zanimljiva je činjenica da je kvadratura Slobodanovog novog stana u Beogradu ista kao i u Valjevu.

(RTS)