„Uzmi račun i pobedi“ – stanove dobile Branka Avramović i Biljana Jovanović

U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković i Vesna Dotlić.

Srećni dobitnici trećeg izvlačenja bili su Stojan Bukumirović i Dobrivoj Martonoši.

U poslednjem, petom izvlačenju, koje će biti održano sledeće subote, biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan.

Nagradni fond ovog ciklusa igre „Uzmi račun i pobedi“ obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.

(RTS)


Ostavite komentar