Uručeni ključevi stanova dobitnicima u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Biljana Bakić iz Čajetine osvojila je trosoban stan od 75,46 kvadrata u Zemunskim kapijama, a drugi trosoban stan od 75,16 kvadrata na istoj lokaciji pripao je Aleksandru Ljubiću iz Novog Beograda.

Biljana je skenirala račun od 592 dinara, a Aleksandrov račun bio je vredan 1050 dinara.

„Mislila sam da je to nešto što je nemoguće za mene, a ovim putem smo se uverili da je to ipak moguće. Samim tim što sam te račune skupljala, a i moj suprug naravno“, rekla je Biljana.

Poručila je građanima da uzimaju račune i da plaćaju karticom, jer je ona, kako kaže, upravo na taj način dobila stan.

„Kod nas je to porodičan sport. Mi svi prikupljamo račune. Ovaj račun je uzeo moj sin i od kad je izvučen svaki dan me podseća da je on taj koji je doneo stan. U pitanju su tri pljeskavice, verovali ili ne. Tri puta 350 dinara. Račun je bio 1050 dinara“, rekao je Aleksandar Ljubić. 

Ministar Siniša Mali zadovoljan je efektima nagradne igre i posle zadnjeg kola ove subote najavljuje njen nastavak od jeseni.

„Pozivam sve građane da nastave da igraju igru uzmi račun i pobedi, da prikupljaju i uzimaju fiskalne račune, jer na takav način gradimo uspešnu, normalnu, uređenu Srbiju, a sa druge strane obezbeđujemo novac kroz naplatu poreza za plate, penzije, izgradnju bolnica, vrtića, auto-puteva, brzih pruga“, rekao je Mali.

„Ne možemo da idemo napred ukoliko nemamo uređen fiskalni sistem i upravo sa novim sistemom E-fiskalizacije, mi smo to uspeli da uradimo“, istakao je Mali

(RTS)