Unapređena kupovina za sve „Maxi Online“ kupce

Distributivni centar na Bežanijskoj kosi pravi je tehnološki biser opremljen najsavremenijom opremom i softverima, osmišljen tako da odgovori na sve zahteve savremenog kupca.

Prostire se na čak 6.700 kvadratnih metara i time omogućava skladištenje širokog asortimana proizvoda u optimalnim uslovima, garantujući njihovu svežinu i kvalitet prilikom dostave.

Za korisnike „Maxi Online“ prodavnice ovaj centar znači kraće vreme čekanja, širi izbor proizvoda, bolju dostupnost i pouzdanost u isporuci.

Izgrađen je prema svetskim standardima u oblasti internet prodaje i poseduje kapacitet da odgovori na rastuće potrebe tržišta. U njemu će do kraja godine raditi 500 zaposlenih, obučenih da efikasno i brzo obrade, pripreme i distribuiraju svaku narudžbinu.

Oni će, kroz stalne treninge i edukacije, raspolagati najnovijim znanjima iz oblasti online distribucije, čime se osigurava da svaki korisnik dobije najviši standard usluge.

„Poslednjih 15 godina aktivno uvažavamo sve komentare i sugestije `Maxi Online` kupaca, a sa svakim unapređenjem funkcionalnosti prodavnice našu uslugu podižemo na viši nivo. Otvaranje novog Distributivnog centra po najvišim standardima gradnje, bio je prirodni korak za nas, ali i odgovor na sve veći broj aktivnih kupaca koji žele da online porudžbina bude dostavljena u vreme i na lokaciju koja njima odgovara uz savršen tretman i logistiku. Ovom investicijom, koja je vredna 11 miliona evra, podigli smo nivo kvaliteta isporuke za sve online kupce, a našim kolegama omogućili odličnu lokaciju za rad koja će nam pomoći da održimo poziciju tržišnog lidera u elektronskoj trgovini u Srbiji“, istakao je pri puštanju u rad novog Distributivnog centra Nikola Zečević, direktor digitalnog poslovanja u kompaniji „Delez Srbija“.

„Maxi Online“ prodavnica u ponudi ima širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala, a veliku pogodnost, sem odabira adrese, predstavlja i mogućnost izbora termina dostave koji kupcu najviše odgovara.

Uz pomoć napredne tehnologije i stalnih inovacija, među kojima je svakako i ovaj jedinstveni magacin za online distribuciju, kompanija ostaje posvećena pružanju najvišeg iskustva kupovine i odgovaranju na potrebe svojih kupaca u digitalnom dobu.

Kompanija „Delez Srbija“ nudi i digitalnu aplikaciju lojalnosti koja omogućava personalizovane popuste i uštedu kućnog budžeta.

Aplikacija „Moj Maxi“ uz pomoć naprednih algoritama prati navike korisnika i kreira personalizovane ponude i popuste, a za godinu i po dana rada beleži više od milion korisnika.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike