Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Ugovori su potpisani sa Vujadinom Maksimovićem iz Beograda koji je u izvlačenju u subotu 11. maja dobio jednoiposoban stan u Zemunskim kapijama i Slobodanom Novakovićem iz Valjeva, dobitnikom dvosobnog stana u istom naselju.

Čestitajući dobitnicima i poželevši im mnogo lepih trenutaka u novim stanovima ministar Siniša Mali im je zahvalio što uzimaju fiskalne račune i pozvao građane Srbije da to redovno čine i učestvuju u ovoj nagradnoj igri jer se, kako je rekao, na taj način bore protiv sive ekonomije.

„Imamo 455.000 aplikacija, što znači da toliko građana Srbije već učestvuje u ovoj nagradnoj igri, a poslato je više od 60 miliona jedinstvenih kodova. Da podsetim, ukoliko se plaća kreditnim karticama kod se računa kao dva, tako da su duplo veće šanse za dobitak“, rekao je Mali.

Dobitnik Vujadin Maksimović je rekao da je nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ lepo zamišljena i da pruža mogućnost svim učesnicima da budu dobitnici.

Ukazao je na njen značaj kada je reč o borbi protiv sive ekonomije, a to se, kako je rekao, i vidi kroz izgradnju škola, bolnica, brzih saobraćajnica. „Sve se to vidi, ko hoće da vidi“, istakao je on.

Slobodan Novaković je naveo da još ne može da veruje da je dobio stan i pozvao građane da učestvuju u ovoj nagradnoj igri. Rekao je da će nastaviti da skuplja račune za nekog ko je njemu pomogao.

„Poslao sam oko 1.300 računa i 1.500 kodova, zbog plaćanja karticom“, rekao je on i dodao da će stan biti ostavljen sinu koji zbog obaveza u školi nije mogao da prisustvuje današnjem potpisivanju ugovora u Vladi Srbije.

(RTS)