Plazma paketić za više od 64.000 đaka prvaka

Plazma paketići namenjeni prvacima pripremljeni su sa željom da se prvi susret sa školskim klupama dočeka sa radošću i uzbuđenjem, a prvi dan škole učini opuštenijim i razdraganijim. Na ovaj način Ministarstvo prosvete i kompanija „Bambi“ poželeli su mališanima uspešan početak važnog životnog poglavlja.

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izrazila je zahvalnost kompaniji „Bambi“ na saradnji i organizovanju ove akcije.

„Ovaj gest društveno odgovorne kompanije ‘Bambi’ jasno pokazuje podršku deci i roditeljima u važnom i velikom životnom događaju, a to je polazak u školu. Istovremeno, to je i podrška školama koje organizuju doček prvaka i na ovaj način ćemo svi zajedno da im ulepšamo prvi dan škole“, rekla je Đukić Dejanovićeva.

Generalni direktor kompanije „Bambi“ Dragan Stajković istakao je da Plazma paketići nisu samo proizvodi u kojima će uživati prvaci, već poklon pun ljubavi koji želi da im poruči da je važno biti prijatelj, drugar, deliti radost i sanjati velike snove.

„Uzbuđenje prvog septembra je nezaboravno iskustvo, a mi želimo da ga za male školarce učinimo još posebnijim. Kao kompanija koja ima duboko poštovanje prema zajednici u kojoj posluje, ovom inicijativom želeli smo da pokažemo da verujemo u generacije koje dolaze i podržavamo svaki njihov korak kako bi izrasli pre svega u dobre ljude, a zatim i u profesionalce u svom poslu“, rekao je Dragan Stajković.

Kompanija „Bambi“ više od pola veka nastoji da bude deo srećnog detinjstva donoseći radost i trenutke koji se pamte.

Poklon paketi koji će dočekati najmlađe osnovce samo su još jedan primer želje da „Bambi“ bude deo srećnog odrastanja i podrška prvacima u najvažnijim životnim trenucima.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike