Milion dinara nedostaje za Teodorinu terapiju, svako može da odvoji pet minuta i pomogne

Teodora je bolje, nasmejana je, rado komunicira, prija joj igra u parku. I ima jednu želju. „Ja bih najviše volela da ozdravim, kaže Teodora.

I Teodorini roditelji, sestra i brat su zadovoljniji. Primećuju promene, ali lečenje još traje.

„Baš je prilično izrasla, više voli da se druži sa sestrom i sa drugaricama, vozi bicikl bolje. Ide dete nabolje, ali su to putevi teži, ne može preko noći ništa da se desi, potrebno je vreme da matične ćelije prorade, kako su mi doktori objasnili“, kaže Bojan Stajić, Teodorin otac.

Kada je imala godinu dana, Teodora je počela da prima terapiju za epilepsiju. Za prethodnih pet meseci primila je pet doza matičnih ćelija u Turskoj.

Nedostaje milion dinara za još jednu. U Vranju i okolini angažovali su se prijatelji, rodbina i meštani da pomognu Teodori.

„Ja i suprug smo učestvovali u svim akcijama, na turnirima, išli smo zajedno, pratili smo, što novčano, a pravili smo i razna peciva i kolače“, kaže Smilja Đorđević iz Vrtogoša kod Vranja.

Mladen Milošević iz Vrtogoša ističe da sada fali da se spektar pomoći malo proširi i da se organizuju akcije na teritoriji cele zemlje.

„Ovde je malo došlo do zasićenja, svi su skoro već dali novac za Teodoru. Svi smo mi pored redovnog posla našli vremena da pomognemo, tako da svako ko hoće da pomogne, može da nađe vremena i da odvoji bar pet minuta da nekome pomogne“, naglašava Milošević.

Porukom 140 na 3800 pomažemo Teodori da ima srećnije detinjstvo. Preko fondacije „Pokreni život“, otvoreni su i namenski računi.

(RTS)


Ostavite komentar