Dobitnica Iva Raičević: Javila sam mužu da smo dobili stan, a on se uplašio da su nam obili

Dobitnica stana Iva Raičević živi u stanu u Zemunu sa suprugom, dvoje dece i mačkom Ćirom, kome su bili najzanimljiviji kablovi novinarske ekipe RTS-a. Iako porodica živi u Zemunu dobitni račun je izdat na Voždovcu.

 „Suprug drži trgovinsku radnju na Voždovcu i tamo je obavljena kupovina, inače živimo u Zemunu“, kaže Iva Raičević i dodaje da je poslato dosta računa. 

Napominje da nije gledala izvlačenje i da je potpuno zaboravila na njega.

„Radila sam nešto po kući, deca su gledala crtaće, potpuno sam bila zaboravila dok mi nije zazvonio telefon. Odmah sam pozvala muža, rekla sam mu da smo dobili stan, ali pošto sam kroz uzbuđenje to njemu prenela, on je pomislio da su nam obili stan, pa se uplašio i pitao je da li je sve u redu sa decom“, ispričala je dobitnica stana na Novom Beogradu u Bloku 63.

Nije mogla da precizira kakvi su planovi sa dobijenim stanom, pošto ova porodica ima rešeno stambeno pitanje. Iva je ekonomista po struci, ali ne radi jer su deca još uvek mala.

„Ne radim, jer deca su često bolesne i ne idu u vrtić toliko često, tako da radim sa suprugom koliko mogu, njemu pomažem, tako da u principu zajedno radimo. Bavimo se trgovinom, a inače ne radim u struci“, kaže Iva Raičević.

Napomenula je da ova nagradna igra može da pospeši ekonomiju države, da se smanji siva ekonomija, a i ljudi mogu da dobiju kao što su i oni dobili stan.

Nagradna igra koja i jeste u agendi borbe protiv sive ekonomije, koja ima cilj da pospeši naviku uzimanja fiskalnih računa, kako su nadležni ove nedelje najavili, nastaviće se i naredne godine.

(RTS)


Ostavite komentar