DM drogerija – 20 godina verna podrška svojim kupcima i zajednici

Kao najveći drogerijski lanac u Evropi, DM se rukovodi korporativnom filozofijom „Tu sam čovek, tu kupujem“, koja u središte pažnje stavlja čoveka, bilo da je on kupac, zaposleni ili poslovni partner.

U prethodnih dvadeset godina, DM je pre svega bio trendseter na tržištu s proizvodima svojih robnih marki, koji su vrlo lako našli put do srca kupaca, kao i ekskluzivni brendovi.

Takođe, uzvraćajući ljubav društvu i zajednici u kojoj posluje, DM je godinama vodio računa o socijalno ugroženim kategorijama, napuštenim životinjama, kao i sredini u kojoj posluje kroz ekološke poduhvate – od izbacivanja plastičnih kesa iz upotrebe, sakupljanja plastičnih čepova i istrošenih baterija u prodavnicama, pa sve do širom zemlje poznatog projekta „Zasadi drvo“.

Babybonus program je jedan od prvih loyalti programa za bebe, kao podrška roditeljima u Srbiji. U ovaj program se godišnje učlani preko 65 odsto novorođenih beba.

Uvek povoljno i aplikacija

Uvođenje dugoročno povoljnih cena u konceptu „UVEK POVOLJNO“ pionirski je poduhvat kompanije koji ima za cilj da kupcima donese dobrobit u vidu uštede novca i vremena na dugoročnom planu.

Broj proizvoda po cenama „UVEK POVOLJNO“ kontinuirano se povećava, a cene garantovano ostaju iste minimum četiri meseca, što za kupce znači značajan vid stabilnosti u okruženju sveprisutnog rasta cena na tržištu.

Drogerije DM su godinama omiljena stanica kupcima kada žele da pronađu kvalitetne proizvode iz raznih segmenata – od lepote, prirodne kozmetike, organske hrane, lične higijene, asortimana za negu i ishranu beba, sve do proizvoda za održavanje domaćinstva.

Takođe, DM drogerije su mesto gde kupci pre svega uživaju u prijatnoj i opuštenoj atmosferi prilikom kupovine.

Prateći potrebe kupaca i sve brži razvoj digitalizacije, kupovina proizvoda iz dm-a već više od godinu dana moguća je i u dm online prodavnici, kao i preko mobilne aplikacije „Moj DM“, što je dodatno olakšalo nabavku kabastijih proizvoda ili veće kupovine.

Na ovaj način DM je stigao i do kupaca u čijim gradovima se još ne nalaze DM drogerije.

Konkurs u jubilarnoj godini

Besplatan WiFi i ukrasno pakovanje poklona samo su još neke od pogodnosti koje je DM kompanija omogućila svojim kupcima za dve decenije koliko posluje na tržištu Srbije.

Kao što smo već pomenuli, imajući u vidu konstantno ulaganje u zajednicu, kao i visok nivo društveno odgovornog poslovanja, dm drogerije godinama nose titulu jednog od najodgovornijih tržišnih subjekata i donatora u našoj zemlji.

Zato u godini jubileja organizujemo konkurs „Zajedno jedni za druge!“ s ciljem da podržimo projekte koji doprinose promovisanju, razvoju i unapređenju fizičkog, mentalnog i menstrualnog zdravlja žena svih starosnih grupa.

Kako bi život učinio lepšim i kvalitetnijim, DM u jubilarnoj godini priprema razne aktivnosti i iznenađenja za svoje kupce i pratioce.

(RTS)


Ostavite komentar