Zbog sajta ostali u Srbiji

Nataša i Miloš su napravili sajt Rumejtor pre 2 godine. On sada ima milionski broj pregleda. Kažu da je sajt nastao iz svakodnevnih potreba studenata.

Miloš Stojanović, sajt Roommateor.com, se priseća:" U studentskim danima sam imao potrebu da nađem cimera, ali nije postojalo onlajn rešenje za tako nešto. Uglavnom su oglasi bili na stubovima oko fakulteta i na preporuku je išlo, moj kolega traži cimera, moja kolegenica traži cimerku."

Studentima su omogućili da ovde vide i oglase za stanove, a kasnije su dodali i tržište nekretninama. Nataša Mitrović, sajt Roommateor.com, kaže da nisu znali koliko ih posla čeka."Iskreno, nismo znali da možemo uspeti tako brzo, s obzirom na  to što se očekuje od jednog sajta. Tako da sam izuzetno zadovoljna, drago mi je što je sve tako ispalo." 

Iako su planirali da se presele u Španiju, zbog uspeha sajta ostali su u Srbiji.
Glavna prednost za Miloša je to što mogu da rade bilo gde.  Ovaj sajt je trenutno u Guglovim  pretragama prvi u Leskovcu i među prvih pet u Nišu i Kragujevcu. Kažu da su uglavnom učili na svojim greškama.

Poslednjih meseci su ljudi iz naše zemlje počeli masovnije da putuju, pa su na ovom sajtu dodali i opciju za saputnika na putovanju.

 

 

 

 

 

 

 

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike