Završeno asfaltiranje deonice kod Pirota, uskoro puštanje saobraćaja

U saopštenju sa ističe da su "Koridori" ove radove završili jutros u pet sati zahvaljujući produženoj građevinskoj sezoni i radeći u tri smene.

"Noćas je na ovom potezu ostvarena rekordna proizvodnja i ugradnja 2.861 tona završnog sloja asfalta u roku od nepunih 24 časa", navedeno je u saopštenju.

Ističe se da je isporučena rekordna količina asfalta iz asfaltne baze, a da su svemu doprineli efikasna saradnja i maksimalno angažovanje svih učesnika u ovom poslu, kao i uspešna koordinacija i rukovođenje resursima, materijalima, ljudstvom i mehanizacijom, od strane "Koridora Srbije" i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

"Povoljne vremenske prilike dozvolile su ovu vrstu građevinskih poslova, uz postignut najviši kvalitet radova kao imperativ za ‘Koridore Srbije’", navedeno je u saopštenju.

Najavljuje se da će narednih dana, nakon završetka postavljanja horizontalne saobraćajne signalizacije, ova deonica Koridora 10 biti puštena u saobraćaj. Izvođač radova je grčka kompanija "Aktor".

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike