Vulin obišao VFC „Zastava film“

"Upravo zbog toga, smatramo da sve ono što Vojska zna i hoće da pokaže i podeli sa čitavim našim društvom treba da bude predstavljeno i kroz ‘Zastava film’. Ove godine ćemo proizvesti i staviti na raspolaganje čitavoj javnosti, svakoj zainteresovanoj televiziji, školi ili omladinskom kampu, vinjete koje će govoriti o našoj istoriji", rekao je Vulin.

"Zastava film" će napraviti veći broj osvrta na najznačajnije istorijske događaje u našem narodu i dati mogućnost da u najsavremenijoj tehnologiji sve to vidimo, zapamtimo i podelimo, dodao je Vulin.

Tokom današnjeg obilaska, Vulinu su prikazana i dva pilot projekta te vojnofilmske ustanove – jedan o najznačajnijih događaja iz naše bogate vojničke istorije i drugi o kodeksu časti, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde. 

Vojnofilmski centar "Zastava film" obavlja poslove vezane za proizvodnju informativnih, filmskih, video i multimedijalnih proizvoda namenjenih za informisanje javnosti o aktivnostima Ministarstva odbrane, kao i za obučavanje i osposobljavanje komandi, jedinica, ustanova i pripadnika Vojske Srbije. 

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike