Vulin: Izetbegović čovek opasnih namera

Ne možete da nađete potez Izetbegovića koji vodi ka miru i ka razumevanju, ocenio je Vulin za Tanjug.

"Izetbegović je pokazao ne samo jedno ljudsko nepoštovanje i nepristojnost, nego je još jednom potvrdio da je on čovek opasnih namera, čovek iza čije politike može samo da se izrodi sukob", rekao je Vulin.

Ministar je ocenio i da je Izetbegović čovek koji planski, namerno radi na urušavanju Bosne i Hercegovine i na pokušaju da BiH bude potpuno nefunkcionalna zemlja, kao i da se, ako je ikako moguće, posvađa i sa samom sobom, ali i sa svim zemljama u okruženju.

Vulin smatra i da predsednik Aleksandar Vučić nema sa kim da razgovara, kada je mir u pitanju, sa bošnjačke strane u BiH, ali da građani Srbije mogu da budu ponosni na predsednika Vučića i strpljenje koje pokazuje.

"Njegova uzdržanost i strpljenje su takvi da možemo biti ponosni na njega kao predsednika. Da budemo ponosni sa kojom upornošću on stalno prelazi preko uvreda koje dolaze od Izetbegovića, preko pokušaja ubistva koji još uvek nije rasvetljen u Srebrenici", istakao je Vulin.

"Mi na Vučića možemo da budemo ponosni, ali građani BiH nemaju na koga da budu ponosni u svom rukovodstvu", ocenio je Vulin.

(Radio-televizija Srbije)

Još nema komentara
  1. Anonimni

    recite onom cetniku da ne izaziva rat jer ce ga izgubit ko u proslom ratu nije mogao pocepat sa cijelom armijom a sada ne pokusavaj

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike