Vulin i Cvijanovićeva: Veselimo se zajedničkim uspesima

Aleksandar Vulin je predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović uručio replike ratnih zastava vojske RS, reč je o 130 zastava.

Rečeno je da će praznik nastaviti da se obeležava i ocenjeno da saradnja nikad nije bila bolja.

"Mi, Srbi, ne živimo u jednoj državi voljom velikih sila vekovima iza snas, veći i moćniji donosili su odlike gde ćemo da živimo. Ali niko ne može umesto nas da donese tu odluku da prestanemo da budemo jedinstven politički narod, mi smo jedan politički narod u najvažnijim pitanjima koje nam omogućavaju da trajemo", istakao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Željka Cvijanović je istakla da se oseća ponosno zato što je ovo još jedan od događaja koji Srbija i Srpska rade zajedno, ali nikad, kaže, na štetu nikoga drugog.

"Uvek na ponos onog što su rezultati pojedinačni i zajednički. Mi se radujemo svemu dobrom što radi Srbija i svemu što postiže, ali smo i sigurni u podršku u budućnosti, i veselimo se zajedničkim uspesima", navela je Cvijanovićeva.

Današnji praznik iniciran na zajedničkom sastanku srpskog predsednika Aleksandra Vučića i srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar