Vučić: Auto-put za ponos cele Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je otvaranje deonice auto puta Obrenovac- Čačak na ponos celoj Srbiji i da će taj put povezatio Srbiju sa bratskim narodom u Crnoj Gori.

Vučić je u povodom današnjeg svečanog otvaranja deonice Obrenovac Ljig obišao naplatnu stanici Obrenovac i razgovarao sa predstavnicima kompanija koje su gradile put i kazao da bi svi trebalo da budu ponosni na auto put i oni koji njega vole i oni koji ga ne vole.

On je kazao da je još devedesetih radikali obećavali daće taj auto put biti otzvoren i da je to sada učinjeno jer drćava ima para.

„Niko nikada to nije mogao da uradi jer nije imao novac sada može jer imamo novca posle teških reformi koje smo počeli da sprovodimo“, rekao je Vučić i dodao da je napor pružio ceo narod da bi se taj auto put otvorio.

Vučić je najavio i da će 18.decembra ove godine otvorena deonica od Surčina.

Sa Vučićem je na naplatnoj stanici bila ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo, član predsedništva BiH Milorad Dodik i crnogorski političar Andrija Mandić.

On je tokom razgovora kinesku ambasadoroku podsetio na obećanje koje je dobio od kineskih predstavnika da će do kraja 2021. godine biti otvorena deonica Čačak – Požega.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike