Vlahović, Partizan i agencija demantuju pisanje italijanskog dnevnika „Republika“ o Danilu Vučiću

Portal Krik objavio je, pozivajući se na pisanje italijanskog lista "Republika", da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić jedan od menadžera srpskog reprezentataivca Dušana Vlahovića.

Dušan Vlahović, fudbaler Fiorentine, denatovao je tu informaciju .

"Sve same laži ", objavio je Vlahović na Instagramu.

Prethodno je i FK Partizan saopštio da nikada nije bio u kontaktu sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača Partizana, pa ni oko Dušana Vlahovića. 

Savetnica za medije predsednika Vučića, Suzana Vasiljević, uputila je demanti portalu Krik navodeći da je italijanski dnevnik "izneo najstrašnije izmišljotine".

"Dečko se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme", istakla je Vasiljevićeva.

Ona je dodala i da će Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer, je ovo, kako je rekla, "skandal međunarodnih razmera".

Vasiljevićeva je rekla i da nema potrebe da se o ovome oglašavaju predsednik i njegov sin.

"Ovo je dovoljno. ‘Republika’ se nije ni potrudila da pita Danila za komentar, prema tome, nema potrebe da on odgovara na nešto u šta je protiv svoje volje upleten", navela je Vasiljevićeva u odgovru za Krik.

Iz agencije koja zastupa Vlahovića, za Krik su negirali navode italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa fudbalerom, a kako tvrde, iz kabineta predsednika ne isključuju tužbu protiv italijanskog lista.

(Radio-televizija Srbije)

Пошаљи коментар
Најновије из рубрике