Vićenca: Pronađeno telo medicinske sestre srpskog porekla, kolege sakupljaju novac da je vrate u Srbiju

Kolege su posumnjale da se T. K., 31-godišnjoj medicinskoj sestri srpskog porekla, nešto dogodilo kada se nije pojavila ispred zgrade kako bi se, kao i svakog dana, zajedno odvezli na posao. Strah je postao veći kada je nisu videli ni na radnom mestu, pa su slučaj prijavili policiji.

Telo je pronađeno u njenom stanu u Vićenci.

Italijanski mediji javljaju da je veče pre toga u njenom stanu intervenisala policija, zbog svađe sa bivšim mužem. Posle toga je, kako navode, zavladao mir.

Ne navodeći ime žrtve, mediji pišu da se nedavno, nakon rastanka sa suprugom, preselila u novi stan, u zoni Saviabona, u kojem je i pronađena u beživotnom stanju – odmah ujutru, nakon svađe i policijske intervencije.

Stan je otvoren uz asistenciju vatrogasaca koji su i pronašli telo, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt.

Policijska istraga je u toku, a na mesto zločina su izašli i forenzičari.

Obdukcija će utvrditi šta je tačno uzrok smrti mlade medicinske sestre.

Njene kolege sa posla sakupljaju novac putem interneta, ne bi li se telo prenelo u Srbiju, gde bi joj bio priređen dostojanstven ispraćaj.

Pre samo nekoliko sedmica, u Vićenci je iz pištolja ubijena 42-godišnja L. M., takođe srpskog porekla, ispred svog automobila kojim je odvezla decu u školu.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši partner Z. V. koji je sa novom partnerkom pronađen mrtav u drugom automobilu.

Svedoci su izjavili da je bivši parner često maltretirao L. M, da je bila i u bolnici zbog udaraca zadobijenih u glavu, kao i da je često bila na bolovanju. Međutim, policija nije mnogo toga učinila iako je svaki put prijavljivala nasilje nadležnim organima.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike