„Uzmi računi pobedi“ – drugo izvlačenje u drugom krugu

Vredne nagrade izvući će Aleksandra Krunić, Milica Majkić, Uroš Jovčić, Čaba Silađi, Miroslava Najdanovski, Saša Pavlović i Đorđe Gagić. 

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike stana površine 51,24 kvadratna metra u Šumadijskoj ulici br. 13 u Beogradu, 12 putničkih vozila "fijat 500L", 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomeks" i 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Tehnomanija".

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U prvom izvlačenju moći će da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 13. aprila 2018. kao i sve koverte koje su učestvovale u prethodnim izvlačenjima.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u sredu 18. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018." deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike