Umeren saobraćaj, nema zadržavanja na granicama

Dodaje se da su tokom dana moguća i duža zadržavanja, a pre svega na naplatnoj stanici Sirig.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 30 minuta, saopštio je AMSS.

U toku su radovi na redovnom održavanju državnog puta prvog B reda broj 30, na deonici Ivanjica – Buk, kod Lučke Reke, a radovi će trajati do 15. septembra. Za vreme radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od danas u 22 časa do četvrtka 31. avgusta u 12 časova saobraćaj će biti preusmeren sa državnog puta prvog A reda A1, na državni put drugog B reda broj 438 odnosno državni put drugog A reda broj 158 zbog radova na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije pri čemu se saobraćaj odvija kroz Grdelicu.

Od danas do 12. septembra trajaće radovi na sanaciji kolovoza na Avalskom putu, od motela 1.000 ruža do skretanja za Ripanj.

Do 31. avgusta saobraćaj će biti usporen i odvijaće se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji zbog asfaltiranja deonice puta na izlazu iz Novog Sada (Put Šajkaškog odreda) do raskrsnice za Rafineriju Novi Sad.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike