Svedočenje u slučaju Epštajn: Bil Klinton bio na privatnom ostrvu sa dve mlade devojke

U nedavno objavljenim sudskim dokumentima zabeleženo je svedočenje Virdžinije Gufre, jedne od žena koje su optužile Džefrija Epštajna, američkog finansijera i registrovanog pedofila koji se ubio u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu.

Na pitanje advokata: "Da li se sećate da vam je Džefri Epštajn ikada rekao da mu ‘Bil Klinton duguje uslugu?’", Gufre je odgovorila potvrdno.

"Sećam se da sam pitala Džefrija šta Bil Klinton radi ovde (na ostrvu Epštajn), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje usluge. Nikad mi nije rekao koje su to usluge", svedočila je Gufre.

Ubrzo potom, potvrdila je i da su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Epštajnovoj kući.

Upitana da li je nekada bila prisutna sa Epštajnom i Klintonom na ostrvu, Đufre je odgovorila: "Gislejn, Emi, i tu su bile dve mlade devojke koje bih mogla da identifikujem. Nikad ih zaista nisam dobro poznavala… To su bile samo dve devojke iz Njujorka", odgovorila je Gufre i dodala da su svi boravili u Epštajnovoj kući na ostrvu.

Američki finansijer je imao više veza sa Klintonom.

Bivši predsednik SAD je zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima više puta putovao u Epštajnovom privatnom avionu "boing 727", koji je dobio nadimak "Lolita ekpres", zbog učestalog dovođenja očigledno maloletnih žena na ostrvo, navodi Njuzvik.

Epštajn je 2002. godine ugostio Klintona, kao i glumce Kevina Spejsija i Krisa Takera, na turneji po Africi.

Džefri Epštajn je Bila Klintona nazvao "najvećim svetskim političarem".

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike