Sutra oblačno, ponegde sa slabom kišom

U Srbiji će sutra ujutro ponegde biti maglovito, a tokom dana oblačno, ujutru ponegde sa slabom kišom, veći deo dana suvo, a kasno posle podne i uveče mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do sedam, a najviša dnevna od šest do deset stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti oblačno, kasno posle podne i uveče povremeno sa kišom. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko četiri, a najviša dnevna oko 9 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do utorka biti pretežno oblačno, u ponedeljak ujutru i pre podne ponegde sa slabom kišom, a u brdsko planinskim predelima sa slabim snegom, a u utorak u severnim krajevima mestimično sa kišom. Od srede će u jutarnjim satima biti ponegde sa slabim mrazem i maglom, tokom dana uglavnom sunčano sa dnevnom temperaturom u postepenom porastu.

Slično vreme u istom periodu predviđa se i u Beogradu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 19. novembar 2017:

Biometeorološka situacija može imati nepovoljan uticaj na većinu hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim oboljenjima i astmatičarima. Poremećaj sna, bolovi u kostima i razdražljivost su moguće meteoropatske reakcije.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike