Supruga ranjenog Miljana Delevića: Zabrinuta sam za njega, sutra će biti prebačen u Kragujevac ili Beograd

Ana Delević je istakla da je zabrinuta i za svog sina koji je na televiziji video da mu je otac ranjen, iako je ona pokušala da zaštiti dete i ne kaže mu šta se dogodilo. 

"Ja svoje dete ne mogu da smirim. On neprestano plače i doziva oca", rekla je Delevićeva za Kosovo onlajn.

Ukazala je da se nije čula sa svojim suprugom i da će sa deverom krenuti u Kraljevo, te izrazila nadu da joj kosovska policija neće praviti problem kada na prelazu budu videli njeno prezime i da će je pustiti da prođe.

Smatra da je policija danas probala da zaustavi automobil u kojem je bio njen suprug kako bi ga maltretirala, te da je sasvim opravdano što on nije stao.

"Ali postoje i drugi načini da se to reši. Auto je načisto izrešetan. Mogli su da jave drugoj patroli da ih zaustavi", rekla je Ana Delević.

Istakla je da iako njen suprug nije vitalno ugrožen, ima tešku povredu pluća, te da strahuje da se situacija ne zakomplikuje.

Navela je će sutra biti prebačen iz Kraljeva u Kragujevac ili u Beograd.

"Situacija je strašna! Zašto se ovo dešava? Šta ja da radim ako se mom suprugu nešto desi? Da li treba da izađem na ulicu i pucam u Albance i njihove automobile", upitala je Delevićeva.

Poručila je da nadležni moraju da reaguju na ovu situaciju, ali da ona u ovom trenutku samo želi da njen suprug bude dobro i da nekako umiri svoje dete koje se potreslo.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike