Stefanović: Od svih laži najmonstruoznija da sam deo grupe zaverenika, spreman sam za poligraf

Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da je označen kao neko ko radi direktno protiv predsednika svoje zemlje, da je kršio zakon i da je sve to radio u interesu ili za interese stranih država.

"Od svih laži koje su izrečene, ova je najmonstruoznija i neću su zaustaviti dok svaka pojedinačno ne bude razobličena", rekao je Stefanović.

Dodao je da je spreman da odmah ode na poligrafskog testiranje kako bi pokazo da je to što govori istina.

"Ono što je najteže rečeno, a smišljeno sa ciljem da pokušaju da pokvare moj odnos sa predsednikom Vučićem je upravo laž da sam predvodnik nekakve grupe zaverenika direktno protiv predsednika, označen sam da radim direktno protiv predsednika svoje zemlje, da sam kršio zakon i da sam sve to radio u interesu ili za interese stranih država, od svih laži koje su izrečene ova je svakako najmonstuoznija i neću se zaustaviti dok svaka izrečena laž ne bude pojedinačno razobličena", naveo je Stefanović.

Što se tiče slučaja Jovanjica, Stefanović napominje da je on bio taj koji je izašao prvi na konferenciju za štampu i upravo pred medijima nakon nekoliko dana provere na kojim je insistirao i predsednik Vučić javno saopštio da ni Aleksandar ni Andrej Vučić nikada nisu bili u kontaktu sa Koluvijom, da nikada nisu imali telefonsku komunikaciju sa njima, da nikada nisu imali bilo kakve veze ni sa Jovanjicom ni sa Kuluvijom.

"To što me je gospodin Radovanović optužio da radim protiv svoje zemlje i za račun neke druge države je svakako laž najvećih razmera i kao patriota i kao član Vlade ne mogu da dopustim da to prođe tako. Ove besmislice će morati da objasni pred nadležnim državnim organima, jer ja naprosto ne želim da pređem preko toga", istakao je Stefanović.

Rekao je da se nada da će to učiniti i oni koji iznose laži o njemu, dodavši da ga je "visoki policijski službenik Tomislav Radovanović bez ikakvih dokaza označio kao organizatora nekakvih paralalenih veza u MUP-u i da će te besmislice morati da objasni pred nadležnim organima".

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар